Gratis begeleiding voor (ex)coronapatiŽnt tijdens revalidatie

Als Chi Neng® Qigong instructeur level 1 en 2 ben ik lid van het Chineng Instituut in Nederland.
Zij starten in de week van 27 april 2020 een landelijke- en sociale campagne waarbij zij en de leden vrijwillig gratis Chi Neng Qigong oefeningen aanbieden voor de revalidatie van (ex)coronapatiënten. Dat zijn speciaal voor dit soort revalidatie uitgekozen oefeningen; ter versterking van de longen en om de weerstand te verhogen en zo het herstel te bevorderen en meer energie te krijgen.

Ik heb mij ook beschikbaar gesteld.
 
Een patiënt kan zich bij mij aanmelden en dan maken we een afspraak voor een online meeting via Zoom.us, Skype of facetime. Als de richtlijnen van het RIVM het weer toelaten kan ik ook op locatie weer een afspraak maken, volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Van de persoon in kwestie vraagt het na het eerste gesprek en de introductie van de oefeningen: dagelijks oefeningen doen (3 x daags 6 minuten). Zij zullen daar al snel het effect van voelen. Om te kunnen oefenen krijgen zij: "Het snel weer op de been pakket"; bestanden met een pdf van de uitleg en een audio- en videobestand opgestuurd waarmee zij kunnen oefenen.
 
Dan na is er na 3 dagen een follow-up. 
 
Lees het persbericht:       
 
Ben jij iemand of ken je iemand die het coronavirus heeft of daarvan herstellende is? Vertel wat ik doe en als hij/zij wil, laat die dan met mij contact opnemen, dan gaan we er samen mee aan de slag. En ja, dat doe ik helemaal voor niets!