Wereldyogadag

Wereld Yoga Dag:

Wereld Yoga Dag is een jaarlijkse wereldwijde viering die plaatsvindt op 21 juni. Deze dag is bedoeld om het bewustzijn van yoga en haar voordelen te vergroten. Yoga is een oude Indiase praktijk die wordt gebruikt om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Door yoga te beoefenen, kunnen mensen hun lichamelijke en mentale gezondheid verbeteren. Wereld Yoga Dag werd voor het eerst gehouden in 2015 en werd georganiseerd door de Verenigde Naties, in samenwerking met de Internationale Yoga Federatie en de International Day of Yoga. Er worden activiteiten georganiseerd in meer dan 100 landen om het bewustzijn van yoga te vergroten. 

Bij Chicaro geef ik hier ook aandacht aan. Op vrijdag 21 juni zal ik daarvoor een gratis yogales geven, buiten bij Zwembad De Kleine Oase op de ligweide, bij droog weer.

Bij deze les verbinden we met alle yogi's die op deze dag over de hele wereld samen Yoga doen. De les wordt gevuld met Yogahoudingen en de maangroet en we sluiten af met een meditatie en een kopje thee. Na afloop kan je een donatie doen voor Kinonikids.

Dit evenement is voor iedereen vanaf 18 jaar. 
 
Datum:         Vrijdag 21 juni 2024
Tijd:              20:15 - 21:30 uur
Docent:        Carola Wallet
Waar:            Zwembad de Kleine Oase
Kosten:         Ik vraag een vrijblijvende donatie voor Kinonikids
Aanmelden:  via info@chicaro.nl of via monoyoga.com/chicaro
 
Flyer: klik op het plaatje hieronder: