Ontspannings- en belevingsweekend 2020 met (Chi Neng) Qigong en meditatie

Na het succes van 2019 hebben Yanky Ong van ChiTrust samen met Carola Wallet van Chicaro de modern uitgeruste en luxe villa, genaamd Kaagervaaring, weer gereserveerd op De Kaag. Zij ontvangen daar hun gasten voor het ontspanningsweekend in 2020. Aan de achterkant is een groot terras, met een geweldig uitzicht over de Kagerplassen. Hier zullen zij wederom voor een lang Ontspanningsweekend hun gasten te ontvangen. Het is voor iedereen toegankelijk, ook als je minder mobiel bent. Aan het programma kan iedereen op zijn/haar eigen niveau deelnemen
 
Villa Kaagervaaring: 
De villa is vrij nieuw. Ook mensen die minder mobiel zijn of gebruik maken van een rolstoel zijn daar van harte welkom. De villa is volledig aangepast. Mooie slaapkamers met zalige bedden. 1x een 4-persoonkamer en 2 x een 2-persoonskamer. Eén van 2-persoonskamers is een speciaal aangepaste kamer met daaraan vast een aangepast badkamer voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn 8 overnachtingsplekken in de villa.
 
   
 
Zodra je vanaf de veerpont over de ringvaart op het eiland komt is de rust voelbaar. Even weg uit de hectiek van alledag en dat is heerlijk. 
 
Het programma:
Het weekend wordt ingevuld met Bewegingsleer Chi Neng Qigong, Yoga en Meditatie. Ook als je nog nooit iets aan Qigong, Yoga of meditatie hebt gedaan kan je deelnemen aan deze trainingen. Verspreid over het weekend wordt een programma aangeboden, inclusief een kookworkshop. Ook lekker eten en gezellig samen-en buitenzijn is onderdeel van dit weekend.
Hier volgt binnenkort het programma.
 
Het eiland:
Tegenover de villa Kaagervaaring ligt Bezinningscentrum 'De Stal' en daarachter ligt in een stuk grasland, met een wijds uitzicht over de weilanden, het Labirint, waar belangstellenden kunnen meedoen aan het lopen van hun levenspad. Zo zijn er nog meer belevingen, die we gezamenlijk kunnen doen aldaar. Tevens is er voldoende vrije tijd om zelf de mooie plekjes op- en om het eiland te kunnen ontdekken, zoals het laarzenpad, de kaasmakerij ect...
 
   

 
Locatie:
Kaagervaring, Julianalaan t.o. De Stal, De Kaag
 
Wanneer:
2020: 15 mei 16:00 uur t/m 18 mei 11:00 uur GEANNULEERD I.V.M. MAATREGLEN RIVM 
Mogelijk wordt er daarom een weekend gepland in oktober 2020

Tarief:
Per persoon € 325,00 (gedeelde kamer) en € 375,00 (benedenkamer met aangrenzende badkamer voor rolstoelgebruikers) inclusief alle maaltijden, koffie, thee.

Interesse of aanmelden:
aanmeldingsformulier
Voor vragen over dit weekend kan je je vraag stellen via het contactformulier 


Reacties van deelnemers/sters die al eerder hebben deelgenomen aan het Ontspanningsweekend:

Ik heb het als zeer plezierig ervaren. Daarvoor dank. Absolute rust miste ik echter a.g.v. de vliegtuigen die soms overgingen. Programma, verzorging en jullie alom organisatie een vette 9. Hartelijk dank. 
J. S.
---------
Het was een heerlijk weekend met een goede balans tussen oefeningen, rusttijd en andere activiteiten, zoals de kookworkshop, verbinden met de Sway La Qi, reflecteren met het Labyrint en nieuwe Chi Neng ontdekken op de mat. Dank je wel.
J.
--------- 
After 3 days with Yanky and Carola, the exercises that we did together, contact with nature and with myself, I feel 5 years younger. I am back at home with more energy and I feel that I’m back in my body. My adventure with chi became a beginning with a life long CHI&ME friendship. Thank you for your love, you wisdom, your patience, your trust and compassion. Yes! Food, location and the programe was great!
E. S.
--------- 
Wat een mooi weekend heb ik beleefd. Een warme binnenkomst en dat vloeide het hele weekend door. De lessen binnen en buiten hebben voor mij meer inzicht gegeven en ook mogen ervaren hoe de kracht van chi werkt. Het eiland, de locatie geweldig, zo dichtbij en het lijkt zo ver weg; de natuur, rust. De verzorging geweldig met veel liefde gedaan. Een fijne groep met mensen en ook de afwisseling met aanvulling helemaal goed.
C. v. K.
--------- 
Prima programma, goede rustmomenten, mooie locatie. Prettige groepsmomenten afgewisseld met "momenten voor jezelf”. Goede diversiteit in de groep. Veel goeds ervaren! Dank daarvoor.
L. K.