Ontspanningsweekend 13 t/m 15 mei 2022

Op het prachtige oude landgoed "Hydepark” in de bosrijke omgeving van Doorn, organiseren Yanky Ong van ChiTrust en Carola van Chicaro een heel weekend genieten van de mooie natuur, de leuke doorkijkjes en zo mogelijk trainen in de buitenlucht. Zodra je oprijlaan oprijdt is de rust voelbaar; even weg uit de hectiek van alledag en je rust hervinden. 

Iedereen logeert in een eigen kamer met badkamer en mocht dat nodig zijn kan je aangeven dat je een aangepaste kamer met aangepast sanitair nodig hebt. Ook met dieetwensen kan rekening worden gehouden en dat kan u op het aanmeldingsformulier aangeven.
 
Het Landgoed Nieuw Hydepark:
Het is een vrij nieuwe vakantieaccommodatie, het Rooseveltpaviljoen ligt middenin de natuur en de accommodatie is volledig aangepast, waardoor mensen met een lichte beperking zich daar welkom zullen voelen. Voor mensen die minder mobiel zijn of gebruik maken van een rolstoel zijn de paden op het landgoed goed bereikbaar. In de vrije tijd kan je daar heerlijk wandelen in de rust van dit landgoed.

 
Het programma:
Het weekend wordt gevuld met trainingen met(Chi Neng) Qigong zowel binnen als buiten in het park, meditatie, wandelen, lekker eten en ervaringen delen. Dit is zeker ook mogelijk als je nog nooit iets aan Qigong of meditatie gedaan hebt. Mensen met een lichte lichamelijke beperking zijn zeker van harte welkom in dit weekend. 

Tevens is het mogelijk na uw aanmelding van te voren een massage te reserveren via info@chitrust.nl
Er is voor dat doel een speciale zeer ervaren masseur aanwezig: Annelies van der Heyden van Massagepraktijk Reset.
 
Locatie:
Hydepark: Hydeparklaan 10, 3941ZJ  te Doorn
 
Wanneer:
2022: 13 mei 13:00 uur  t/m 15 mei 17:00 uur

Tarieven:
Per persoon: € 350,00 (incl. overnachtingen, maaltijden, koffie/thee). Met dieetwensen kan rekening worden gehouden.
 
Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op.
 
Komt u met 2 personen of meer dan moet per persoon een formulier worden ingevuld. Wilt u met meerdere personen op 1 kamer, overleg met met Carola of Yanky.

Interesse of aanmelden:
 


 
 Reacties van deelnemers/sters die al eerder hebben deelgenomen aan het Ontspanningsweekend:

Ik heb het als zeer plezierig ervaren. Daarvoor dank. Absolute rust miste ik echter a.g.v. de vliegtuigen die soms overgingen. Programma, verzorging en jullie alom organisatie een vette 9. Hartelijk dank. 
J. S.
---------
Het was een heerlijk weekend met een goede balans tussen oefeningen, rusttijd en andere activiteiten, zoals de kookworkshop, verbinden met de Sway La Qi, reflecteren met het Labyrint en nieuwe Chi Neng ontdekken op de mat. Dank je wel.
J.
--------- 
After 3 days with Yanky and Carola, the exercises that we did together, contact with nature and with myself, I feel 5 years younger. I am back at home with more energy and I feel that I’m back in my body. My adventure with chi became a beginning with a life long CHI&ME friendship. Thank you for your love, you wisdom, your patience, your trust and compassion. Yes! Food, location and the programe was great!
E. S.
--------- 
Wat een mooi weekend heb ik beleefd. Een warme binnenkomst en dat vloeide het hele weekend door. De lessen binnen en buiten hebben voor mij meer inzicht gegeven en ook mogen ervaren hoe de kracht van chi werkt. Het eiland, de locatie geweldig, zo dichtbij en het lijkt zo ver weg; de natuur, rust. De verzorging geweldig met veel liefde gedaan. Een fijne groep met mensen en ook de afwisseling met aanvulling helemaal goed.
C. v. K.
--------- 
Prima programma, goede rustmomenten, mooie locatie. Prettige groepsmomenten afgewisseld met "momenten voor jezelf”. Goede diversiteit in de groep. Veel goeds ervaren! Dank daarvoor.
L. K.