Home

 

 Afbeelding invoegen


 Afbeelding invoegen 
GRATIS QIGONG VOOR (EX)CORONAPATIËNTEN
Gratis Chi Neng Qigong ter ondersteuning revalidatie Coronapatiënten. met begeleiding (online) met versterkende oefeningen.


 

 
EEN AANTAL LESSEN KUNNEN NU LIVE IN DE BUITENLUCHT, WANNEER DE WEERSOMSTANDIGHEDEN
HET TOELATEN! Lees meer...

Welkom op mijn website,

Er zijn heel veel redenen waarom je mijn website hebt gevonden. Dit zijn, naar mijn mening, allemaal redenen waarom je zou kunnen besluiten naar mijn lessen te komen. Of waarom je een workhop wilt bijwonen, of misschien een workshop wilt organiseren met mij als gastdocent.

Ik zal je in het kort wat vertellen over mijn lessen, zodat je je er een klein beetje een beeld kan vormen, maar ik zeg eigenlijk altijd: "Kom eens een paar lessen ervaren, dan kun je zelf voelen of het bij je past". Ik heb ook mensen in mijn lessen, die voorheen niets met yoga of 'iets dergelijks' dachten te hebben en er nu toch iets waardevols voor zichzelf uit halen. 

Door middel van oefeningen uit Yoga, Pilates, Qigong (Chi Neng Qigong®) en All Round Meditaties vanuit verschillende stromingen, word je je bewuster van je eigen lichaam, je ademhaling en je mogelijkheden, kom je in het hier en nu en leer je focussen, word je krachtiger en soepel, verhoog je je weerstand, zet je het zelfhelend vermogen van je lichaam en geest aan en kom je in balans. Je lichaam wordt sterker en je leert je grenzen herkennen en verleggen. Soms een stapje terug en soms kan je meer dan je denkt.
 
Mijn lessen zijn geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 18 jaar, voor zowel vrouwen en  natuurlijk ook voor mannen! Ik geef ook individuele lessen en dat is voor alle leeftijden geschikt, ook voor kinderen (met hun ouder/verzorger). Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen aan de lessen.
 
Ik geef lessen verschillende locaties in de regio Kaag en Braassem, Hoofddorp en Alphen a/d Rijn.
 
Op aanvraag kan ik ook op locatie komen voor een groepsles of voor individueel les. Individuele lessen geef ik ook bij mij thuis. Kijk in de Agenda voor meer informatie.
 
Tevens ben ik Lachyoga-leader. Dat betekent dat ik Lachyoga, Lachmeditatie of een Lachworkshop kan geven in welke setting ook. Met lachen (zonder reden) werk je aan je gezondheid en word je blij. De lach is ontwapenend, verbindend, openend, vrolijkheid, blijheid, liefdevol ect.
Zie: Lachyoga
 
Volg Chicaro op Facebook, waar ik regelmatig informatie deel over de lessen en de workshops en inspirerende- en leerzame posts plaats.