Ontsp. weekend

Een lang ontspannings- en belevingsweekend met Chi Neng Qigong en Yoga,
 
Yanky Ong van Chitrust heeft i.s.m. Carola Wallet van Chicaro een moderne uitgeruste en luxe villa, Kaagervaaring, gevonden op De Kaag (Kaageiland) met aan de achterkant een groot terras, met een geweldig uitzicht over de Kagerplassen, om voor een lang ontspannen gezondheidsweekend onze gasten te ontvangen.
 
Villa Kaagervaaring: 
De villa is vrij nieuw. Ook mensen die minder mobiel zijn of gebruik maken van een rolstoel zijn daar van harte welkom. De villa is volledig aangepast. Mooie slaapkamers met zalige bedden. 1x een 4-persoonkamer en 2 x een 2-persoonskamer. Eén van 2-persoonskamers is een speciaal aangepaste kamer met daaraan vast een aangepast badkamer voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn 8 overnachtingsplekken in de villa.
 
   
 
Zodra je vanaf de veerpont over de ringvaart op het eiland komt is de rust voelbaar. Even weg uit de hectiek van alledag en dat is heerlijk. 
 
Het programma:
Het weekend wordt ingevuld met Bewegingsleer Chi Neng Qigong, Yoga, Pilates en Meditatie. Ook als je nog nooit iets aan Qigong, Yoga of meditatie hebt gedaan kan je deelnemen aan deze trainingen. Verspreid over het weekend wordt een programma aangeboden. Ook lekker eten en gezellig samen- en buitenzijn is onderdeel van dit weekend.
Bekijk het Programma
 
Extra:
Tevens is het mogelijk om van te voren behandelingen te boeken, zoals verschillende massages, of (oor)acupunctuur of energiebehandelingen zoals Reiki of Quantumtouch.
 
Het eiland:
Tegenover de villa Kaagervaaring ligt Bezinningscentrum 'De Stal' en daarachter ligt in een stuk grasland, met een wijds uitzicht over de weilanden, het Labirint, waar belangstellenden kunnen meedoen aan het lopen van hun levenspad. Zo zijn er nog meer belevingen, die we gezamenlijk kunnen doen aldaar. Tevens is er voldoende vrije tijd om zelf de mooie plekjes op- en om het eiland te kunnen ontdekken, zoals het laarzenpad, de kaasmakerij ect...
 
   

 
Locatie:
Kaagervaring, Julianalaan t.o. De Stal, De Kaag
 
Wanneer:
2019: 17 mei 16:00 uur t/m 20 mei 11:00 uur
 
Tarief:
Per persoon € 395,00 en € 450,00 (benedenkamer met aangrenzende badkamer voor rolstoelgebruikers) inclusief alle maaltijden, koffie, thee.
Het is ook mogelijk om op zaterdag en/of zondag voor 1 dag aan het programma deel te nemen. Dat kost €95,00 voor 1 dag incl. Koffie/thee, lunch en diner.
 
 Op zaterdag 18 mei is de Volle Maan Training. Ook die is apart bij te wonen. Lees meer...

Interesse of aanmelden:
Wil je je aanmelden, of ben je geïnteresseerd in dit weekend en wil je meer informatie, vul dan het formulier in via deze link: aanmeldingsformulier