Ontsp. weekend

Een ontspannings- en belevingsweekend 2020 met Chi Neng Qigong en Yoga,
 
Na het succes van dit jaar hebben Yanky Ong van Chitrust samen met Carola Wallet van Chicaro de modern uitgeruste en luxe villa genaamd Kaagervaaring weer gereserveerd op De Kaag. Zij ontvangen daar hun gasten voor het ontspanningsweekend in 2020. Aan de achterkant is een groot terras, met een geweldig uitzicht over de Kagerplassen. Hier hebben we wederohet voor een lang Ontspanningsweekend onze gasten te ontvangen.
 
Villa Kaagervaaring: 
De villa is vrij nieuw. Ook mensen die minder mobiel zijn of gebruik maken van een rolstoel zijn daar van harte welkom. De villa is volledig aangepast. Mooie slaapkamers met zalige bedden. 1x een 4-persoonkamer en 2 x een 2-persoonskamer. Eén van 2-persoonskamers is een speciaal aangepaste kamer met daaraan vast een aangepast badkamer voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn 8 overnachtingsplekken in de villa.
 
   
 
Zodra je vanaf de veerpont over de ringvaart op het eiland komt is de rust voelbaar. Even weg uit de hectiek van alledag en dat is heerlijk. 
 
Het programma:
Het weekend wordt ingevuld met Bewegingsleer Chi Neng Qigong, Yoga en Meditatie. Ook als je nog nooit iets aan Qigong, Yoga of meditatie hebt gedaan kan je deelnemen aan deze trainingen. Verspreid over het weekend wordt een programma aangeboden. Ook lekker eten en gezellig samen-en buitenzijn is onderdeel van dit weekend.
Hier volgt binnenkort het programma.
 
Het eiland:
Tegenover de villa Kaagervaaring ligt Bezinningscentrum 'De Stal' en daarachter ligt in een stuk grasland, met een wijds uitzicht over de weilanden, het Labirint, waar belangstellenden kunnen meedoen aan het lopen van hun levenspad. Zo zijn er nog meer belevingen, die we gezamenlijk kunnen doen aldaar. Tevens is er voldoende vrije tijd om zelf de mooie plekjes op- en om het eiland te kunnen ontdekken, zoals het laarzenpad, de kaasmakerij ect...
 
   

 
Locatie:
Kaagervaring, Julianalaan t.o. De Stal, De Kaag
 
Wanneer:
2020: 15 mei 16:00 uur t/m 18 mei 11:00 uur
 
Tarief:
Per persoon € 395,00 (gedeelde kamer) en € 450,00 (benedenkamer met aangrenzende badkamer voor rolstoelgebruikers) inclusief alle maaltijden, koffie, thee.
Het is ook mogelijk om op zaterdag en/of zondag voor 1 dag aan het programma deel te nemen. Dat kost €95,00 voor 1 dag incl. Koffie/thee, lunch en diner.

Interesse of aanmelden:
Aanmelden via aanmeldinsformulier
Voor vragen over dit weekend kan je je vraag stellen via het contactformulier