Ontspannen van de wervelkolom


Special: Ontspannen van de wervelkolom, middels yoga/Pilates/qigong 

O.a. door onze leefwijze kunnen zeurende- of acute rugklachten ontstaan. Tijdens deze les doen we oefeningen voor de wervelkolom, uit de helende bewegingsvormen. Dit zal de flexibiliteit/soepelheid verbeteren en de rondom liggende spieren versterken. Daardoor gaat de levensenergie en het bloed weer stromen. Het resultaat is dat mogelijke blokkades (pijnlijkheid/stijfheid) oplossen en eventuele klachten in dat gebied verminderen. Je werkt hiermee aan je gezondheid op alle niveaus, je lichaam, mind en energie komen in balans.
Je geeft ruimte aan wat er vast zit, waardoor er ontspanning ontstaat. In het kort gezegd is een soepele wervelkolom is belangrijk voor de signalen vanuit je hersenen naar je lichaam via de zenuwen en voor de doorstroming van de levensenergie in je lichaam.

Deze workshop zal ik meerdere keren in het jaar aanbieden en elke workshop zal ik daar weer andere oefeningen aanbieden. Zo is het steeds weer interessant om je hiervoor aan te melden, ook als je de workshop al eens hebt gevolgd.

Datum: Zaterdag 30 september 2023, 13:00 - 15:30 uur
Docent: Carola Wallet
Waar: Chicaro, Tuinderij 21A – 2451GG – Leimuiden
Kosten: € 35,00

Aanmelden: Contact